7 Asiaa jotka sinun tulee tietää, ennen kuin hankit omat läpinäkyvät oikomiskalvosi

Read more

Miten länäkyvät oikomiskalvot suoristavat hampaasi

Läpinäkyvät oikomiskalvot ovat yksi suosituimmista oikomishoidon tavoista, mutta miten ne oikeastaan toimivat suoristaakseen hampaasi? Jatka lukemista saadaksesi tietää lisää.
Read more

Miten voi suoristaa etuhampaat

Vinot etuhampaat voivat vaikuttaa itseluottamukseen. Sen lisäksi ne voivat olla haitaksi terveydellesi, joka voi johtaa vaivoihin kuten hammasmätään tai ientulehduksiin.
Read more

Mitkä ovat läpinäkyvät oikomiskalvot?

Jos olet koskaan käyttänyt perinteisiä hammasrautoja, muistat varmaan sen hetken kun hymyilit ihastuksellesi ruokaa rautojen väleissä. Tai kun myöhästyit tunneilta, koska olit hammaslääkärissä. Tämä on nyt kuitenkin ohi. Sano hei uusille läpinäkyville oikomiskalvoille!
Read more
23.12.2021

Miten minun tulisi puhdistaa läpinäkyvät oikomiskalvoni? 4 helppoa tapaa

Kun on kyse hammashygieniasta, niin puhtaus on kaiken avain! Tämä ei eroa, kun kyse on läpinäkyvistä oikomiskalvoista. Mutta miten sinun tulisi puhdistaa läpinäkyvät oikomiskalvosi, miten usein se pitäisi tehdä ja miksi se on niin tärkeää?
23.12.2021

4 Syytä miksi hampaiden suoristaminen ei välttämättä ole juuri sinulle

Läpinäkyvät oikomiskalvot ovat tulleet hyvin suosituiksi viime vuosina eikä syytä ole vaikea arvata. Ne ovat lähes huomaamattomat, ne ovat irrotettavat ja niitä on helpompi puhdistaa kuin tavallisia hammasrautoja. Ne eivät kuitenkaan ole ihan jokaiselle. Joten mistä voit tietää, ovatko läpinäkyvät oikomiskalvot sopiva hoitokeino sinulle?
08.12.2021

6 läpinäkyvien oikomiskalvojen etua verrattuna hammasrautoihin

Läpinäkyvien oikomiskalvojen suosio on kasvanut paljon viime vuosina ja ne tarjoavat monta etua ja hyötyä verrattuna perinteisiin hammasrautoihin. Mitkä nämä edut ovat? Tekevätkö ne oikomiskalvoista tehokkaamman vaihtoehdon kuin perinteiset hammasraudat?
07.12.2021

Kuinka paljon läpinäkyvät oikomiskalvot maksavat? Ovatko ne hintansa väärti?

läpinäkyvien oikomiskalvojen kannalta, että tavallisten rautojen. Mitkä ovat suurimmat erot niiden välillä? Kuinka paljon läpinäkyvät oikomiskalvot maksavat? Entä onko hoito sen väärti?
10.11.2021

Kuinka suoristaa vinot hampaat? Tässä ovat meidän parhaat ratkaisumme

Täydellinen hymy ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös vaikuttaa terveyteen. Tämän takia kaikkien tulisi investoida oikomishoitoon, oli kyse sitten yhdestä tai useammasta vinosta hampaasta.
11.10.2021

Miten tilata kiinnikkeet

Kalvosi ovat poissa ja hymysi on suorempi, mutta se ei tarkoita, että oikomishoitosi olisi ohitse!
Onko All About Smiles sinulle?

Tee helppo testi ja huomaa miten helppoa on suoristaa hampaasi.

Olenko hoitoon sopiva?

Luomme onnellisempia elämiä, terveempien hymyjen kautta!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram