Meistä

Me All About Smiles:lla olemme hyvin intohimoisia auttamaan ihmisiä saavuttamaan suorat hampaat ja täten myös terveemmän ja iloisemman elämän.

Meidän verkostomme koostuu ensiluokan ammattilaisista ja he tarjoavat ainutlaatuista oikomishoitoa aikuisille sekä lapsille. Olitpa kiinnostunut hammasraudoista, tai ihan vain tarkastuskäynnistä paikallisella hammaslääkärillä/oikomiseen erikoistuneella hammaslääkärillä, pystymme auttamaan sinua.

Aina hammaslääkärin löytämisestä oikomishoidon päättymiseen asti, autamme sinua saavuttamaan kauniin ja suoran hymyn. Pidämme sinusta huolta koko matkasi ajan.

Asiantunteva oikomiseen erikoistunut hammaslääkäri sinun lähelläsi

All About Smiles syntyi yksinkertaisesta ideasta:

 Keino auttaa ihmisiä pääsemään parhaille oikomiseen erikoistuneille hammaslääkäreille ja paikallisille hammaslääkäreille helposti. Ainutlaatuinen alustamme sallii asiakkaiden valita itselleen sopivimman oikomishoidon sekä hammashoidon klinikan.

Enää ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen vastaan tulevaan klinikkaan - nyt voit nauttia 100% läpinäkyvyydestä ja poikkeuksellisesta oikomishoidosta, tarkastetuilla huipputason hammasklinikoilla.


Suorempi hymy on vain yhden etsinnän päässä.

Löydä hammaslääkäri

Sinun oikomishoitosi, Sinun valintasi

Tarjoamme hymyn arvoista hammashoitoa. Kerromme tässä, miksi meidän tulisi olla sinun ensimmäinen valintasi, kun mietit läpinäkyviä oikomiskalvoja. 
1

Asiantuntevat ja paikalliset hammaslääkärit

Kaikilla nettisivuiltamme löytyvillä oikomishoitoon erikoistuneilla hammmaslääkäreillä ja -klinikoilla on oltava poikkeuksellisen menestyneitä alallaan, jotta olemme voineet hyväksyä ne verkostoomme. Tämä takaa sen, että meillä on ainoastaan parhaat hammashoidon klinikat, joihin voit luottaa. 
2

Hampaiden innovaatio

Me kehitämme ja hallinnoimme oikomishoitojamme käyttämällä innovatiivista hammasteknologiaa. Meidän huipputekniset läpinäkyvät oikomiskalvot auttavat sinua saavuttamaan kauniin ja suoran hymyn ilman, että sinun täytyy käyttää epämukavia ja kömpelöitä metallirautoja.

3

Pidämme sinut ajan tasalla

Oikomishoito voi tuntua pelottavalta, mutta niin ei tarvitse kuitenkaan olla. Ennen hoitoasi kerromme sinulle kaiken mitä sinun täytyy tietää ja vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Näin valmistelemme sinut koko elämän kestäviin tuloksiin. 

4

Premium-
hoitoa

Oikomishoito voi tuntua pelottavalta, mutta niin ei tarvitse kuitenkaan olla. Ennen hoitoasi kerromme sinulle kaiken mitä sinun täytyy tietää ja vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Näin valmistelemme sinut koko elämän kestäviin tuloksiin. 

Ota meihin yhteyttä

Olet nyt saanut tietää meistä kaiken: nyt on sinun vuorosi kertoa meille itsestäsi! Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, saadaksesi lisää tietoa hammashoidoistamme ja oikomishoidoistamme. 

Luomme onnellisempia elämiä, terveempien hymyjen kautta!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram