Kuinka se toimii

Oikomishoidon saaminen ensimmäistä kertaa voi tuntua pelottavalta, mutta niin ei tarvitse kuitenkaan olla. Meidän yksinkertainen kolmen askeleen prosessi kertoo sinulle kaiken, mitä hoidon aikana tulee tapahtumaan, aina ensimmäisestä käynnistä, viimeiseen tarkastuskäyntiin. 

Harkitsetko oikomishoitoa All About Smiles:in kanssa? Näin se toimii:

3D-skannaus

Kun olet varannut itsellesi tapaamisajan verkkosivujemme kautta, saat puhelun hymykonsultiltamme, joka varaa sinulle ajan ilmaiseen 3D-skannaukseen valitsemallesi klinikalle. 

Tämän ilmaisen tapaamisen aikana, hammaslääkäri tai oikomiseen erikoistunut hammaslääkäri tekee sinun hampaistasi täysin kivuttoman 3D-skannauksen. Käyttämällä uusinta teknologiaa, keräämme kaiken tarvittavan tiedon, jotta voimme valmistaa sinulle sinun läpinäkyvät oikomiskalvosi.

Hoitosuunnitelma

3D-skannauksen jälkeen asiantuntijahammaslääkärimme tekee sinulle räätälöidyn hoitosuunnitelman. Saat myös arvion hoitosi kokonaiskustannuksista ja kestosta.

Tämän tapaamisen aikana hammaslääkärisi neuvoo sinua maksuvaihtoehdoissa ja antaa sinulle hyödyllistä tietoa läpinäkyvien oikomiskalvojen käytöstä ja huollosta. 

Sinun läpinäkyvät oikomiskalvosi

Voit noutaa läpinäkyvät oikomiskalvosi valitsemaltasi hammaslääkäriltä ja alkaa käyttämään  niitä saman tien! Oikomiskalvoja tulisi käyttää 22 tuntia päivässä ja viikon jokaisena päivänä. Voit poistaa ne paikoiltaan ainoastaan hampaiden pesun, hammasvälien puhdistuksen, syömisen ja juomisen ajaksi. Voit poistaa oikomiskalvot myös niiden puhdistamisen ajaksi. 

Olemme tukenasi koko matkasi ajan ja voit ottaa meihin yhteyttä, hoitoasi koskevissa kysymyksissä, milloin vain.Viimeisen tarkastuskäynnin jälkeen lähdet klinikalta kauniilla hymyllä, jonka haluat näyttää. Se on juurikin näin helppoa!

Oletko valmis luomaan itsellesi paremman hymyn ja kirkkaamman tulevaisuuden?

Nyt kun tiedät miten se toimii, on aika varata aika ilmaiseen konsultaatioon All About Smiles -hammaslääkärille!
Paina vain alla olevaa nappia aloittaaksesi. 
Olen valmis!

Luomme onnellisempia elämiä, terveempien hymyjen kautta!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram