Meidän
teknologiamme

Tutustu teknologiaan, joka tekee meidän läpinäkyvistä oikomiskalvoistamme uniikit. 

ClearCorrect - läpinäkyvien oikomiskalvojen teknologia

ClearCorrectin läpinäkyvät oikomiskalvot ovat suosimamme hoitomenetelmä kun on kyse hampaiden suoristamisesta, ja syystäkin. ClearCorrectin perusti joukko lääkäreitä vuonna 2006 ja ClearCorrectilla on nykyään yli 12.000 hammaslääkärin ja oikomiseen erikoistuneen hammaslääkärin verkosto yli 35 maassa. 

ClearCorrect on kehittänyt yhden kaikista kehittyneimmistä hammashoidon teknologioista, joka tarjoaa läpinäkyviä oikomiskalvoja, jotka ovat erittäin huomaamattomat, mukavat ja tukevat. 

Yli 400,000 ihmistä on saanut oikomishoitoa ClearCorrectin avulla ja erinomainen palaute ja asiakastyytyväisyys puhuvat puolestaan. 

Mikä tekee CelarCorrectin läpinäkyvistä oikomiskalvoista niin erikoiset?

Erinomainen kestävyys

Läpinäkyvät oikomiskalvot on valmistettu kehittyneestä 3-kerroksisesta rakenteesta. Niiden voimakas ulkokuori vähentää kulumista ja ne pystyvät jakamaan jatkuvaa voimaa hampaisiin, taaten tehokkaan tuloksen. 

ClearQuartz -Teknologia™

ClearQuartz -Teknologia™ClearCorrectin saksalais-insinöörien kehittämät kalvot on tehty patentoidulla ClearQuartz -Teknologia™:lla. Tämän ansiosta ne antavat optimoidun läpinäkyvyyden ja kuuluvat markkinoiden huomaamattomimpiin läpinäkyviin oikomiskalvoihin.

Erinomainen
mukavuus

Elastisen keskikerroksen ansiosta ClearCorrectin läpinäkyvät oikomiskalvot istuvat täydellisesti hampaisiin ja ovat joustavat. Tämä tekee niistä erityisen mukavat käyttää. 
Tee tiedustelu

Näkymättömäksi tehty innovaatio

Kiitos patentoidun ClearQuartz -teknologian, jota käytetään ClearCorrectin läpinäkyvissä oikomiskalvoissa, voit nähdä ainoastaan materiaalin renkaat, kun pidät kalvoja kädessäsi. Oikomiskalvot ovat lähes näkymättömät, kun ne laitetaan paikoilleen. Tämän ansiosta potilaat voivat nauttia oikomishoidon hyödyistä, ja samalla tuntea olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi. 

Kolmannen sukupolven teknologia

Vuodesta 2006 lähtien ClearCorrect on kehittänyt ja hionut läpinäkyvien oikomiskalvojensa teknologiaa, tämän päivän vaikuttaviin standardeihin. Hehkuen poikkeuksellista mukavuutta, läpinäkyvyyttät ja kestävyyttä, niiden kolmannen sukupolven huipputason läpinäkyvät oikomiskalvot ovat markkinoiden parhaimpia.
Clear aligners

Minimoitu värjäytyminen

Oikomiskalvojen uloimpien kerroksien alhainen huokoisuus minimoi ruoan ja juomien aiheuttamaa värjäytymistä. 

Luomme onnellisempia elämiä, terveempien hymyjen kautta!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram