08.10.2021

Mitkä ovat läpinäkyvät oikomiskalvot?

Jos olet koskaan käyttänyt perinteisiä hammasrautoja, muistat varmaan sen hetken kun hymyilit ihastuksellesi ruokaa rautojen väleissä. Tai kun myöhästyit tunneilta, koska olit hammaslääkärissä. Tämä on nyt kuitenkin ohi. Sano hei uusille läpinäkyville oikomiskalvoille!

Tämä uusi oikomishoito on suunniteltu kaikille yksinkertaisille tapauksille, jotka tarvitsevat yksinkertaista hampaiden suoristusta. Kiitos läpinäkyvyyden, kalvot näyttävät hyviltä kenellä vaan – ei ole väliä onko 19- tai 50-vuotias. Läpinäkyvät oikomiskalvot ovat kaikille ja ideaalit kaikkiin tilanteisiin. Mutta mitkä ne tarkalleen ottaen ovat?

Näkymättömät oikomiskalvot ovat läpinäkyvät, muoviset oikomiskojeet, joita käytetään purennan parantamiseen. Käyttötarkoitus ei eroa perinteisistä hammasraudoista, mutta käyttötapa eroaa suuresti. Voit nyt oikoa hampaasi, ilman että kukaan huomaa!

Jos edelleen luet tätä, olet varmaan suorempien hampaiden tarpeessa. Miten voit olla varma siitä, että tämä on sinulle oikea vaihtoehto? Ei tarvitse olla vain yhtä hoitosuunnitelmaa, vaan voi olla monia. Klikkaa tästä saadaksesi tietää lisää.

Onko All About Smiles sinulle?
Tee helppo testi ja huomaa miten helppoa on suoristaa hampaasi.
Olenko hoitoon sopiva?

Luomme onnellisempia elämiä, terveempien hymyjen kautta!

Contact
M: [email protected]
T: +45 89878040
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram